Green Friday, aposta pel comerç de proximitat i les marques artesanals

La celebració de Green Friday no té una data marcada al
calendari. L´objectiu del Green Friday és apel·lar a un consum responsable i sostenible durant tot l´any, no només durant la celebració del Black Friday. Si bé és cert, la màxima visibilitat i difusió del Green Friday es produeix el darrer divendres de novembre i com a alternativa a Black Friday.

Al Green Friday podem participar promovent un consum responsable i
sostenible per minimitzar el dany mediambiental al nostre planeta.
D’aquesta manera, afegim al nostre carret de la compra productes fabricats de forma artesanal i local, els anomenats “de quilòmetre zero”, la petjada de carboni dels quals és molt menor que la d’aquells produïts a l’altre extrem del planeta.

Aquest any anima’t, amb “Green Friday” apostes per un consum responsable! El planeta ho agrairà.